Farsang napja

“Itt a farsang, áll a bál!” címmel indult több helyen a farsangi idény. Nem volt ez másképp a mi iskolánkban sem.

A 12.osztály gőzerővel készült a szervezéssel, hogy mindenkinek tetsszenek a farsangi programok és mindenki jól érezze magát. Színes programokat kínáltunk a farsang napjára: álarcokat lehetett készíteni, ügyességi játékok és kreatív feladatok követték egymást. A tanárok és a diákok is beöltöztek. Sok ötletes jelmez készült.

A 9. “A” osztály tanulói cicáknak öltöztek és a Rómeó és Júlia musical zenéjére táncoltak. A 9. “B” osztály a Hófehérke és a hét törpe modernizált változatát adták elő. Szerény véleményem szerint fergeteges műsorukkal ők vitték el a pálmát! A 11. osztály minyonoknak öltözött, osztályfőnökük, Reni néni Grú-jelmezben (de Quasimodónak is kinézett egyben) rolleren száguldott be és minden kis minyonnak puszit adott.

Mi, a 12.-esek mitológiai, illetve történelmi figurákat jelenítettünk meg: görög istennők, Zeusz, Tas vezér, Szent Margit és Kolumbusz Kristóf elevenedett meg pazar jelmezekben.

Remek nap volt!  Jövőre találkozunk!

Írta: Kisgyura Alexandra 12. osztály

(a műsor képeit a galériában láthatják)