Ballagás – tanévzáró 2018

28 Hát nem tudod-é és nem hallottad-é, hogy örökkévaló Isten az Úr, aki teremté a föld határait? nem fárad és nem lankad el; végére mehetetlen bölcsesége!

29 Erõt ad a megfáradottnak, és az erõtlen erejét megsokasítja.

30 Elfáradnak az ifjak és meglankadnak, megtántorodnak a legkülönbek is;

31 De akik az Úrban bíznak, erejök megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyûk, futnak és nem lankadnak meg, járnak és nem fáradnak el!

Ézsaiás 40

2018. június 15-én elballagtak végzőseink: 23 tanulót (3 asztalos, 2 szobafestő, 2 kőműves, 10 szakács, 6 cukrász) búcsúztattunk, akik közül ketten másodszakmás kétéves képzésüket fejezték be ebben a tanévben. Örömteli, hogy a végzősök közül többen indultak a Szakma Kiváló Tanulója versenyen. Bozsoki Richárd és Halmai Laura szakács tanulók a verseny első fordulójában elért jó eredményükkel mentesültek a szakmai vizsga írásbeli részének megírásától.

A ballagási ünnepségen a végzősök nevében Talpas Vivien búcsúzott, Sütő Dzsenifer Babits Mihály Zsoltár férfihangra c. versét mondta el. Csonka Alexandra a Republic A csend beszél tovább című dalát énekelte el.

A 10. osztályosok nevében Geges Anett búcsúzott. Dalovits Dorina Váci Mihály versét mondta el.

Iskolánk igazgatója, Laki-Lukács Péter ünnepi beszédében értékelte az elmúlt tanévet, majd a kiemelkedő szorgalmú, példás magatartású, a közösségi életben aktív tanulóinkat jutalomban részesítette.