Tájékoztatás

TÁJÉKOZTATÓ

 

Digitális munkarendről a 27/2021. (I.29. Kormányrendelet), s a SZFHÁT/36453/2021-ITM Egyedi Miniszteri Határozat iskolánkra vonatkozó rendelkezéseiről

 

  1. Iskolánk többcélú szakképző intézmény, így az ITM Egyedi Miniszteri Határozata alapján szabályozzuk működésünket 2021. március 8 – április 7-ig digitális munkarendben.
  2. Szakmai gyakorlatot szakmacsoportonként komplex formában, havi 1 db projektfeladat elkészítésével kell teljesíteni.
  3. Végzős diákoknál, a vizsgatárgyakból ON-LINE oktatás formájában végezzük a felkészítést, az on-line tanórákat vezetőségünk is látogatja! Az on-line felkészítést, felzárkóztatást szigorúan ajánljuk Végzőseinknek a közelgő záróvizsgák teljesítésének érdekében!
  4. Duális gyakorlati képzőhelyen szerződéssel kihelyezett tanulóink a SZFHÁT/36453/2021-ITM 4. pontjára hivatkozva csak digitális, on-line vagy projektfeladat kiadásával foglalkoztathatók ezen időszakban!
  5. A digitális és on-line tanórák a KRÉTA rendszerben NAPLÓZANDÓK, hiányzás nem rögzíthető a tanulóknál, házi feladat kréta rendszerbeli rögzítése kötelező!
  6. Iskolánkban minden hétköznap ügyeletet biztosítunk 8-12 óráig a titkárságon. Jó egészséget, eredményes felkészülést kívánunk!

 

Csurgó, 2021. március 8.

 

Vargáné Nagy Viola igazgató

Tájékoztató Digitális munkarendről

Miniszteri határozat Szakképző intézmények részére