Mikulás buli

DÖK Beszámoló

December hónapban a diákönkormányzat már lázasan nekikezdett a karácsonyi készülődésnek. Első lépésként a karácsonyi díszeket készítettünk, hogy szépen feldíszíthessük iskolánkat. December közepére elkészültek a díszek és feldíszítettük az aulát.

A díszek készítésével párhuzamosan készült a DÖK a mikulásnapi vetélkedőre, melyet mindenki nagyon várt. Készítettünk kartonpapírból mikulásokat, melyeket színeztünk, majd kivágtunk, hogy puzzle-ként kirakható legyen.

A vetélkedő napján a programok délután kezdődtek. A DÖK tagok segítettek az előkészületekben, mint például a termek elrendezése, állomások előkészítése. A vetélkedő megkezdése diákcsoportok alakításával kezdődött, majd ezt követően az alakított csoportok versengtek egymással a különböző állomásokon. A feladatok között szerepelt pl.: almahámozó verseny, gyorsasági verseny stb…

Fontos megemlíteni, hogy az idei évben, iskolánkban két mikulás is jelen volt, Hodics Miklós és Sándor Dániel személyében. A diákoknak nagy meglepetés volt Sándor Dániel saxofon bemutatója, amelyet nagyon élveztek.

A nap végén nem maradt el a jól megérdemelt jutalmazás, mely egészséges gyümölcsökből ált.

Mindenki nagyon jól érezte magát. Külön köszönet a DÖK tagoknak és a segítő tanároknak. Sándor Dánielnek a jókedvért és a saxi bemutatóért. Buda Renáta tanárnőnek a díszítésben nyújtott segítségért, valamint Csima Zsuzsanna tanárnőnek a vetélkedő lebonyolításában való részvételéért. Nem utolsó sorban Hodics Miklós tanár úrnak, hogy kezében tartotta a dolgokat.

Nagybajom, 2018. december. 06.

Magyar Norbert

DÖK elnök

Az eseményről készült képek itt tekinthetők meg: